Incendiu Turcia / 1mocrng8xb5fjm / Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters.. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Redacția , in actualitate / externe / 28 iulie, 2021, 18:59. Valurile au fost atat de puternice incat au distrus bazele navale din golful izmit. Un incendiu a izbucnit în provincia antalya, în sudul turciei, un om a murit, iar cel puţin 60 au cerut ajutorul medicilor. Un incendiu de pădure din antalya se extinde către mai multe așezări din cauza vântului, anunță publicația hurryet.

Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Citeste acum toate articole despre incendiu turcia pe digi24.ro Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Imagini de coșmar din turcia. O altă persoană a fost găsită moartă joi în zona marmaris din mugla, la 290 de kilometri de manavgat.

Wqbjmehb9kimem
Wqbjmehb9kimem from media.dcbusiness.ro
Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. Oana pavelescu / 28 iul 2021 / 16:28. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Flăcările au fost înteţite, miercuri, de vântul puternic. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Europa trece prin foc şi apă. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație.

Trei persoane au murit în urma unui incendiu forestier masiv care continua să ardă și joi, pentru a doua zi consecutiv, în sudul turciei, aproape de stațiunile turistice frecventate de români.

La polul opus, în italia, inundaţiile au făcut prăpăd în zona lacului como. Joi, 29 iulie 2021, ora 22:49 Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Vineri, 30 iulie 2021, ora 13:54 În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care se grăbeau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Stațiuni celebre unde mii de români își fac concediile, cuprinse de incendii uriașe video. Trei persoane au murit în urma unui incendiu forestier masiv care continua să ardă și joi, pentru a doua zi consecutiv, în sudul turciei, aproape de stațiunile turistice frecventate de români. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Temperatura ajunge peste 40 de grade. 18 pacienţi şi cinci cadre.

18 pacienţi şi cinci cadre. În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. Mai multe localităţi, evacuate | stiridiaspora. Flăcările au ajuns și la hoteluri, iar 3.000 de turiști au fost evacuați de urgență. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya.

11 Fete Au Murit Intr Un Incendiu In Turcia
11 Fete Au Murit Intr Un Incendiu In Turcia from s.iw.ro
Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. 23 de persoane au fost evacuate. În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. O altă persoană a fost găsită moartă joi în zona marmaris din mugla, la 290 de kilometri de manavgat. Avem 2 stiri despre incendiu turcia. Stațiuni celebre unde mii de români își fac concediile, cuprinse de incendii uriașe video. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană.

Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya.

Incendii masive de vegetaţie afectează zone din sudul turciei, în provincia antalya, iar autorităţile au decis evacuarea unor localităţi, afirmă surse citate de cotidianul. Un incendiu de pădure din antalya se extinde către mai multe așezări din cauza vântului, anunță publicația hurryet. Redacția , in actualitate / externe / 28 iulie, 2021, 18:59. Mai multe localităţi, evacuate | stiridiaspora. Flăcările au ajuns și la hoteluri, iar 3.000 de turiști au fost evacuați de urgență. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Incendii lângă hoteluri din antalya video. Incendiu la un alt spital din românia. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc. Un incendiu a făcut scrum mai multe hectare de pădure şi case în apropierea de atena, iar în turcia, în apropiere de antalya, mai mulţi români au rămas prizonieri în camerele de hotel după ce în apropiere de resortul lor pădurea a luat foc. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters.

Vineri, 30 iulie 2021, ora 13:54 Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Trei persoane au murit în urma unui incendiu forestier masiv care continua să ardă și joi, pentru a doua zi consecutiv, în sudul turciei, aproape de stațiunile turistice frecventate de români. Incendiile din turcia au ajuns în antalia.

5kttry6fphcgim
5kttry6fphcgim from media-cdn2.romaniatv.net
Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. 23 de persoane au fost evacuate. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Vineri, 30 iulie 2021, ora 13:54 La polul opus, în italia, inundaţiile au făcut prăpăd în zona lacului como. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Incendii lângă hoteluri din antalya video. De această dată, incendiul nu a izbucnit de la.

Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021.

Acolo erau stocate in jur de 700.000 de tone de petrol. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care se grăbeau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Temperatura ajunge peste 40 de grade. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Incendiu în orașul turistic antalya. Ca urmare a incendiilor din provincia antalya, o persoană a murit, a declarat joi ministrul silviculturii și agriculturii din turcia, bekir pakdemirli.ministrul a mai spus că incendiul forestier din manavgat, provincia antalya, a fost localizat. Celebre concediile cosmar cuprinse din fac imagini incendii incendii turcia incendiu antalya incendiu bodrum își mii romani statiuni turcia unde uriaşe video. În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc. Oana pavelescu / 28 iul 2021 / 16:28. Incendii lângă hoteluri din antalya video.